Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla10 artiklar
14 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- G.K. JayaprakashaResearch Professor, Texas A&M UniversityVerifierad e-postadress på tamu.edu
- Attar Singh ChauhanHead-Traditional Foods and Applied Nutrition Department & Chief ScientistVerifierad e-postadress på cftri.res.in
- Navin Kumar RastogiCentral Food Tech Res InsVerifierad e-postadress på cftri.res.in
- Bettadaiah, B.K.Scientist, Central Food Technological Research InstituteVerifierad e-postadress på cftri.res.in
- Jaganmohan Rao Lingamallu, Ph D, F...Chief Scientist&Head, CSIR-CFTRI(Rtd) Prof AcSIR(Rtd); Prof in Chem, RIE, Mysore (2015-16);Verifierad e-postadress på cftri.res.in
- C. AnandharamakrishnanDirector, CSIR- National Institute for Interdisciplinary Science & Technology, CSIR-NIISTVerifierad e-postadress på niist.res.in
- Sudha MLPrincipal Technical Officer in FMBCT,CFTRI, MYSOREVerifierad e-postadress på cftri.res.in
- Udaya Sankar KadimiChief Scientist and Head (Rtd.,), Food Engineering, Central Food Technological Research InstituteVerifierad e-postadress på cftri.res.in
- Pichan PrabhasankarChief Scientist & Head, FMBCT, CSIR- CFTRI, Mysore, IndiaVerifierad e-postadress på cftri.res.in
- Soumya CSenior Technical Officer, CSIR-CFTRI, MysoreVerifierad e-postadress på cftri.res.in
- Autar MattooBeltsville Agricultural Research Center, USDAVerifierad e-postadress på usda.gov
- Goutam Brahmachari, PhD, DSc, FRSCProfessor of Chemistry, Visva-Bharati University, Santiniketan, WB, IndiaVerifierad e-postadress på visva-bharati.ac.in