Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla1 artikel
0 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenVerifierad e-postadress på food.ku.dk
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenVerifierad e-postadress på food.ku.dk
- Erik TønningVerifierad e-postadress på tonning.dk
- Carsten RidderridderVerifierad e-postadress på carstenridder.dk
- Riccardo LeardiDepartment of Pharmacy - University of GenoaVerifierad e-postadress på difar.unige.it
- Claus A. AnderssonUniversity of Copenhagen, Chemometrics and Analytical TechnologyVerifierad e-postadress på andersson.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenVerifierad e-postadress på food.ku.dk
- Henrik jørgen AndersenArla Fooods ambaVerifierad e-postadress på arlafoods.com
- Hanne Christine BertramProfessorVerifierad e-postadress på food.au.dk
- Per Waaben HansenFOSS Analytical A/SVerifierad e-postadress på foss.dk
- Jenny EmnéusProfessor, Technical University of DenmarkVerifierad e-postadress på nanotech.dtu.dk
- Nanna ViereckAssociate Professor, University of CopenhagenVerifierad e-postadress på food.ku.dk
- Imad A FarhatFIRMENICHVerifierad e-postadress på firmenich.com
- Dennis Sandris NielsenProfessor, University of CopenhagenVerifierad e-postadress på food.ku.dk
- Dr. Margaret OwusuSenior Research Scientist - CSIR - Food Research InstituteVerifierad e-postadress på foodresearchgh.org
- Morten AlbrechtsenVerifierad e-postadress på wexotec.com
- Petr SkladalMasaryk UniversityVerifierad e-postadress på chemi.muni.cz
- Tautgirdas Ruzgasprof. Biomedical TechnologyVerifierad e-postadress på mau.se
- Andreas BaumAssociate Professor, Technical University of DenmarkVerifierad e-postadress på dtu.dk
- Anders H KarlssonProfessorVerifierad e-postadress på slu.se