Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla15 artiklar
1 artikel
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- János MóczóInstitute of Materials and Environmental Chemistry, RCNS, HASVerifierad e-postadress på mail.bme.hu
- Francisco VilaplanaProfessor, Chemistry/Glycoscience, KTHVerifierad e-postadress på kth.se
- Hubert GojzewskiUniversity of TwenteVerifierad e-postadress på utwente.nl
- Attila DomjánResearch Centre for Natural Sciences, Hungarian Academy of Sciences, HungaryVerifierad e-postadress på ttk.mta.hu
- Debora PugliaUniversity of Perugia - Civil and Environmental Engineering DepartmentVerifierad e-postadress på unipg.it
- Damao WangProfessor, College of Food Science, Southwest University, Chongqing, ChinaVerifierad e-postadress på swu.edu.cn
- Yves HsiehAssociate Professor, Royal Institute of Technology (KTH) SwedenVerifierad e-postadress på kth.se
- Lidia Asela Fernández Garcíainvestigadora TitularVerifierad e-postadress på cnic.edu.cu
- Lu CuiBudapest University of Technology and EconomicsVerifierad e-postadress på edu.bme.hu
- Péter MüllerBudapest University of Technology and Economics, Department of Physical Chemistry and Materials ScienceVerifierad e-postadress på mail.bme.hu
- Philippe DuboisUniversity of Mons - UMONS & MATERIA NOVA sableVerifierad e-postadress på umons.ac.be
- Marius MurariuMateria Nova R&D Center & University of MonsVerifierad e-postadress på materianova.be