Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla17 artiklar
0 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- klaas J. van WijkCornell University, Section of Plant Biology, SIPSVerifierad e-postadress på cornell.edu
- GIULIA FRISOCornell universityVerifierad e-postadress på cornell.edu
- Yukari AsakuraInstitute for Protein Research, Osaka Univ.Verifierad e-postadress på protein.osaka-u.ac.jp
- Robert TurgeonVerifierad e-postadress på cornell.edu
- Martin WiedmannGellert Family Professor of Food Safety, Cornell UniversityVerifierad e-postadress på cornell.edu
- Antonio J Matas ArroyoDepartamento de Botánica y Fisiología Vegetal. Universidad de Málaga.Verifierad e-postadress på uma.es
- Kenji NishimuraKwansei Gakuin UniversityVerifierad e-postadress på kwansei.ac.jp
- Renato Hohl OrsiCornell UniversityVerifierad e-postadress på cornell.edu
- Haley F. OliverProfessor of Food Science, USAID Feed the Future Food Safety Innovation Lab Director PurdueVerifierad e-postadress på purdue.edu
- Nicholas ProvartProfessor and Departmental Chair, Cell & Systems Biology, University of TorontoVerifierad e-postadress på utoronto.ca
- Tesfamichael H. KebromPrairie View A&M UniversityVerifierad e-postadress på pvamu.edu
- Christopher R. MyersCornell UniversityVerifierad e-postadress på cornell.edu
- Lin WangBayer Crop ScienceVerifierad e-postadress på bayer.com
- Neeru GandotraScientistVerifierad e-postadress på yale.edu
- Peng Liu (刘芃)Department of Statistics, Iowa State UniversityVerifierad e-postadress på iastate.edu
- Zhangjun FeiBoyce Thompson InstituteVerifierad e-postadress på cornell.edu
- Georg JanderBoyce Thompson Institute for Plant ResearchVerifierad e-postadress på cornell.edu
- Paul Dominic B. OlinaresResearch Associate, The Rockefeller UniversityVerifierad e-postadress på rockefeller.edu
- Joy ScariaOklahoma State UniversityVerifierad e-postadress på okstate.edu