Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla1 artikel
1 artikel
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Ung-il ChungUniversity of Tokyo Schools of Engineering and Medicine; Kanagawa University of Human ServicesVerifierad e-postadress på tetrapod.t.u-tokyo.ac.jp
- Xiang LiAssociate Professor, Hokkaido UniversityVerifierad e-postadress på sci.hokudai.ac.jp
- Mitsuhiro ShibayamaComprenensive Research Organization for Science and SocietyVerifierad e-postadress på cross.or.jp
- Elliot Paul GilbertLeader, Food Science, ANSTO; Instrument Scientist, Quokka (SANS), ANSTOVerifierad e-postadress på ansto.gov.au
- Shintaro NakagawaLecturer, Institute of Industrial Science, The University of TokyoVerifierad e-postadress på iis.u-tokyo.ac.jp
- Anatoly ZINCHENKOAssociate Professor, Nagoya UniversityVerifierad e-postadress på urban.env.nagoya-u.ac.jp
- Masashi OhiraThe University of TokyoVerifierad e-postadress på tetrapod.t.u-tokyo.ac.jp
Följ
Hiroyuki Kamata
Andra namn鎌田 宏幸
Department of Chemistry & Biotechnology, School of Engineering, The University of Tokyo
Verifierad e-postadress på g.ecc.u-tokyo.ac.jp