Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla6 artiklar
2 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Anca Ioana NicolauProfessor, Dunarea de Jos University of GalatiVerifierad e-postadress på ugal.ro
- Beatrix StesslUniversity of Veterinary Medicine ViennaVerifierad e-postadress på vetmeduni.ac.at
- Colin HillProfessor of Microbial Food Safety, University College CorkVerifierad e-postadress på ucc.ie
- Jordi RoviraProfesor de ciencia y Tecnología de los Alimentos, Universidad de BurgosVerifierad e-postadress på ubu.es
- David Rodríguez-LázaroUniversity of BurgosVerifierad e-postadress på ubu.es
- Marta HernandezInstituto Tecnológico Agrario de Castilla y LeonVerifierad e-postadress på itacyl.es
- Avelino Álvarez OrdóñezInstitute of Food Science and Technology, Universidad de LeónVerifierad e-postadress på unileon.es
- Paula M. O'ConnorTeagasc Food Research Centre, MooreparkVerifierad e-postadress på teagasc.ie
- Aidan CoffeyProfessor, Munster Technological UniversityVerifierad e-postadress på it.ie
- Gurgu LeontinaLecturerVerifierad e-postadress på ugal.ro
- Bahrim Gabriela-ElenaProfessor, Applied Biotechnology, Faculty of Food Science and Engineering, Dunarea de Jos UniversityVerifierad e-postadress på ugal.ro