Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla21 artiklar
6 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Frédéric PignonDirecteur de Recherche CNRS, Laboratoire Rhéologie et Procédés, Université Grenoble AlpesVerifierad e-postadress på ujf-grenoble.fr
- sami boufiProfessor of material chemistryVerifierad e-postadress på fss.rnu.tn
- Theyencheri NarayananESRF-The European SynchrotronVerifierad e-postadress på esrf.fr
- Alain DufresneGrenoble INPVerifierad e-postadress på pagora.grenoble-inp.fr
- Clément de LoubensLaboratoire Rhéologie et Procédés, CNRSVerifierad e-postadress på univ-grenoble-alpes.fr
- Mickaël CastelainResearcherVerifierad e-postadress på insa-toulouse.fr
- Mohamed Naceur BelgacemGrenoble INPVerifierad e-postadress på pagora.grenoble-inp.fr
- Martine MeirelesCNRSVerifierad e-postadress på chimie.ups-tlse.fr
- isabelle souchonINRAVerifierad e-postadress på inra.fr
- Wim ThielemansProfessor of Chemistry and Chemical Engineering, KU LeuvenVerifierad e-postadress på kuleuven.be
- Azizan AhmadProfessor of School of Chemical Science and Food TechnologyVerifierad e-postadress på ukm.edu.my
- Zoubeida Ounaiesprofessor of mechanical engineering, the pennsylvania state universityVerifierad e-postadress på psu.edu
- Mustapha RAIHANECadi-Ayyad University -Marrakech (Morocco)Verifierad e-postadress på uca.ac.ma
- Feron GINRA Centre des Sciences du Goût et de l'AlimentationVerifierad e-postadress på inrae.fr
- John R de BruynDepartment of Physics and Astronomy, University of Western OntarioVerifierad e-postadress på uwo.ca
- Erwan PaineauLaboratoire de Physique des Solides, Université Paris SaclayVerifierad e-postadress på u-psud.fr