Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla6 artiklar
2 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Harjinder SinghDistinguished Professor, Massey University, New ZealandVerifierad e-postadress på massey.ac.nz
- Professor Aiqian YeMassey university, New ZealandVerifierad e-postadress på massey.ac.nz
- Geoffrey B JamesonProfessor in Structural Chemistry and Biology, Massey UniversityVerifierad e-postadress på massey.ac.nz
- Anwesha SarkarProfessor of Colloids and Surfaces, University of LeedsVerifierad e-postadress på leeds.ac.uk
- Zhigao NiuNovo Nordisk; University of Santiago de CompostelaVerifierad e-postadress på novonordisk.com
- Jie Hong ChiangSingapore Institute of Food and Biotechnology Innovation, A*STARVerifierad e-postadress på sifbi.a-star.edu.sg
- Juliet A. GerrardProfessor of Biochemistry, University of Auckland, New ZealandVerifierad e-postadress på auckland.ac.nz
- Chih-Chieh ChuangFonterra Research and Development CentreVerifierad e-postadress på fonterra.com
- Matt GoldingProfessor of Food Colloids, Massey UniversityVerifierad e-postadress på massey.ac.nz
- Gillian NorrisMassey UniversityVerifierad e-postadress på massey.ac.nz
- Duncan J. McGillivrayUniversity of AucklandVerifierad e-postadress på auckland.ac.nz
- Ali Rashidinejad, PhDSenior Scientist/Massey UniversityVerifierad e-postadress på massey.ac.nz
- Manohar GargProfessor of Clinical & Experimental NutritionVerifierad e-postadress på newcastle.edu.au
- Paul MoughanProfessor Massey UniversityVerifierad e-postadress på massey.ac.nz
- Anant DaveFonterra Research and Development Centre