Läser in ...
Systemet kan inte utföra åtgärden just nu. Försök igen senare.
Citat per år
Dubblettcitat
Följande artiklar är sammanfogade i Scholar. Deras
kombinerade citat
räknas endast för den första artikeln.
Sammanfogade citat
Antalet "Citeras av" inkluderar citat till följande artiklar i Scholar. Stjärnmärkta
*
citat kan skilja sig från artikeln i profilen.
Lägg till medförfattare
Medförfattare
Följ
Nya artiklar av denna författare
Nya källreferenser till denna författare
Nya artiklar relaterade till denna författares forskning
E-postadress för uppdateringar
Klar
Min profil
Mitt bibliotek
Statistik
Meddelande
Inställningar
Logga in
Logga in
Skapa en profil
Citeras av
Alla
Sedan 2019
Citat
8
8
h-index
2
2
i10-index
0
0
0
2
1
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2
2
1
2
1
Medförfattare
Tülin EKER
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Verifierad e-postadress på osmaniye.edu.tr
Özge Süfer
PhD in Food Engineering, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Verifierad e-postadress på osmaniye.edu.tr
Följ
Zeliha Eraslan
Osmaniye Korkut Ata University
Verifierad e-postadress på osmaniye.edu.tr
gıda mikrobiyolojisi
meyve sebze işleme
Artiklar
Citeras av
Medförfattare
Titel
Sortera
Sortera efter citat
Sortera efter år
Sortera efter titel
Citeras av
Citeras av
År
Determination of the protective effects of olive leaf extracts on microbiological and physicochemical properties of pepper paste using the image processing methods
ÖF Gamli, Z Eraslan, SB Akben
Journal of food process engineering 41 (7), e12861
, 2018
5
2018
Zeytin yaprağı ekstrakt kullanımının biber salçalarındaki kalite değişimi üzerine etkisi
Z Eraslan
Fen Bilimleri Enstitüsü
, 2017
3
2017
DRYING AND COLOR KINETICS OF SALTED OLIVE (GEMLIK CV.)
ÖF GAMLI, T EKER, Ö SÜFER, SH YILDIRIM, Z ERASLAN
Systemet kan inte utföra åtgärden just nu. Försök igen senare.
Artiklar 1–3
Visa fler
Integritet
Villkor
Hjälp
Om Scholar
Sök i hjälpen