Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla25 artiklar
7 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Emilia MatallanaInstitute for Integrative Systems Biology (Universitat de Valčncia)Verifierad e-postadress på uv.es
- Cecilia Picazo CamposUniversity of ValenciaVerifierad e-postadress på uv.es
- José E Pérez-OrtínProfesor de Biología MolecularVerifierad e-postadress på uv.es
- N.J.ProudfootUniversity of OxfordVerifierad e-postadress på path.ox.ac.uk
- Fernando CardonaInstituto de Biomedicina de Valencia. CSIC -CIBERNEDVerifierad e-postadress på ibv.csic.es
- Rocío Gķmez PastorAssistant Professor Neurosciences, University of MinnesotaVerifierad e-postadress på umn.edu
- Nubia Grijalva-VallejosPresidente, InvestigadorVerifierad e-postadress på quiitos-ec.com
- philippe marulloBio-Laffort, ISVV EA oenologieVerifierad e-postadress på u-bordeaux.fr
- Esteban BallestarGroup Leader at Josep Carreras Research Institute (IJC)Verifierad e-postadress på carrerasresearch.org
- Angela CapeceProfessore di Microbiologia Agraria, Universitā della BasilicataVerifierad e-postadress på unibas.it
- Emilien PeltierAssistant Professor, Bordeaux INP, Unité de recherche Oenologie, ISVVVerifierad e-postadress på enscbp.fr
- José Antonio BárcenaVerifierad e-postadress på uco.es
- Patrizia RomanoProfessor of Food Microbiology, Universitas Mercatorum, RomeVerifierad e-postadress på unibas.it
- Brian GibsonChair of Brewing and Beverage Technology, TU BerlinVerifierad e-postadress på tu-berlin.de
- María E RodríguezUniversidad de CádizVerifierad e-postadress på uca.es
- nicholas proudfootUniversity of OxfordVerifierad e-postadress på path.ox.ac.uk