Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla38 artiklar
14 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Raffaele MezzengaETH ZurichVerifierad e-postadress på hest.ethz.ch
- Sreenath BolisettyETH ZurichVerifierad e-postadress på hest.ethz.ch
- Dietler GiovanniEPFL, Lausanne, SwitzerlandVerifierad e-postadress på epfl.ch
- Antoni Sanchez-FerrerLecturer & Senior Research Scientist, TUM, HFMVerifierad e-postadress på hfm.tum.de
- Peter FischerProfessor of Food Rheology, ETH ZurichVerifierad e-postadress på hest.ethz.ch
- Ian HamleyUniversity of ReadingVerifierad e-postadress på reading.ac.uk
- Guillaume WitzBern UniversityVerifierad e-postadress på math.unibe.ch
- Michael Dienermicrocaps AGVerifierad e-postadress på microcaps.ch
- Gustav NyströmEMPA / ETH ZurichVerifierad e-postadress på empa.ch
- Paolo De Los RiosLaboratory of Statistical Biophysics - EPFLVerifierad e-postadress på epfl.ch
- Francesco Simone RuggeriAssociate Professor - Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- francesco valleSenior Researcher (Primo ricercatore), CNR, Istituto per lo Studio dei Materiali NanostrutturatiVerifierad e-postadress på bo.ismn.cnr.it
- Tuomas KnowlesProfessor of Physical Chemistry and Biophysics, University of CambridgeVerifierad e-postadress på cam.ac.uk
- Hilal LashuelEPFLVerifierad e-postadress på epfl.ch
- Ralf MetzlerUniversity of PotsdamVerifierad e-postadress på uni-potsdam.de
- li chaoxuQingdao Institue of Bioenergy and Bioprocess Technology, Chinese Academy of SciencesVerifierad e-postadress på qibebt.ac.cn
- Owen Griffith JonesPurdue UniversityVerifierad e-postadress på purdue.edu