Läser in ...
Systemet kan inte utföra åtgärden just nu. Försök igen senare.
Citat per år
Dubblettcitat
Följande artiklar är sammanfogade i Scholar. Deras
kombinerade citat
räknas endast för den första artikeln.
Sammanfogade citat
Antalet "Citeras av" inkluderar citat till följande artiklar i Scholar. Stjärnmärkta
*
citat kan skilja sig från artikeln i profilen.
Lägg till medförfattare
Medförfattare
Följ
Nya artiklar av denna författare
Nya källreferenser till denna författare
Nya artiklar relaterade till denna författares forskning
E-postadress för uppdateringar
Klar
Min profil
Mitt bibliotek
Statistik
Meddelande
Inställningar
Logga in
Logga in
Skapa en profil
Citeras av
Alla
Sedan 2019
Citat
3
3
h-index
1
1
i10-index
0
0
0
2
1
2021
2022
2023
2024
1
2
Offentlig åtkomst
Visa alla
Visa alla
1 artikel
0 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
Raquel Guiné
Instituto Politécino de Viseu / CI&DETS - Professora Coordenadora com agregação
Verifierad e-postadress på esav.ipv.pt
Ricardo F. Ramos
CERNAS – Research Center for Natural Resources, environment and Society
Verifierad e-postadress på iscte.pt
Sérgio Moro
Full Professor, ISTAR, ISCTE
Verifierad e-postadress på iscte-iul.pt
Edite Teixeira de Lemos or Teixeira-L...
ESAV, Polythecnic Institute of Viseu
Följ
Paulo Ribeiro
Andra namn
Paulo Renato Saraiva Ribeiro, PRS Ribeiro, P Ribeiro
Researcher in CECOLAB Association - Circular Economy
Verifierad e-postadress på cecolab.pt -
Startsida
Marketing
Consumer Behavior
Investigation
Tourism and Hospitality
Food Innovation and Industry
Artiklar
Citeras av
Offentlig åtkomst
Medförfattare
Titel
Sortera
Sortera efter citat
Sortera efter år
Sortera efter titel
Citeras av
Citeras av
År
Restaurant containment measures and perceived service quality: implications for future pandemics
P Ribeiro, RF Ramos, S Moro
Consumer behavior in tourism and hospitality 19 (1), 116-130
, 2024
2
2024
Inovação num produto tradicional–Requeijão aromático
P Ribeiro, R Guiné
1st International Meeting on Innovation & Development in the Food Sector …
, 2018
1
2018
The impact of restaurant containment measures on consumer perceived service quality, satisfaction, and revisit intentions–A contribution to future pandemics.
PRS Ribeiro
2022
Development and characterization of a ewe’s creamy cheese with aromatic plants
RPF Guiné, E Teixeira-Lemos, P Ribeiro, M Ferreira, AM Oliveira, ...
Journal of Hygienic Engineering and Design 33, 152-161
, 2020
2020
International Congress of Health and Well-being Intervention
G Desouzart
Systemet kan inte utföra åtgärden just nu. Försök igen senare.
Artiklar 1–5
Visa fler
Integritet
Villkor
Hjälp
Om Scholar
Sök i hjälpen