Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla0 artiklar
1 artikel
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Luis Javier López-GiraldoUniversidad Industrial de SantanderVerifierad e-postadress på uis.edu.co
- Maria Cruz Figueroa-EspinozaL'Institut Agro Montpellier - UMR QUALISUDVerifierad e-postadress på cirad.fr
- Jochen WeissUniversity of HohenheimVerifierad e-postadress på uni-hohenheim.de
- David Julian McClementsUniversity of MassachusettsVerifierad e-postadress på foodsci.umass.edu
- Antoine BilyDirector for Naturals, Taste & wellbeingVerifierad e-postadress på givaudan.com
- Atikorn PanyaFood Biotechnology research team, BIOTEC, NSTDA, ThailandVerifierad e-postadress på biotec.or.th
- Farid CHEMATProfesseur des Universités, Université d'AvignonVerifierad e-postadress på univ-avignon.fr
- Karin Schroen (CGPH)Professor of Food Process Engineering, Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Bingcan ChenNorth Dakota State UniversityVerifierad e-postadress på ndsu.edu
- Olivier CazorlaInserm U1046 - CNRS UMR 9214 – Université de MontpellierVerifierad e-postadress på inserm.fr
- cyril reboulAssociate Professor, Avignon UniversityVerifierad e-postadress på univ-avignon.fr
- Derya Kahveci KarıncaoğluIstanbul Technical University, Food Engineering DepartmentVerifierad e-postadress på itu.edu.tr
- Céline Poncet-LegrandChargée de Recherche, INRAE MontpellierVerifierad e-postadress på inrae.fr
- Erwann DurandCIRAD