Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla32 artiklar
70 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Takao NaganoDepartment of Food Science, Ishikawa Prefectural UniversityVerifierad e-postadress på ishikawa-pu.ac.jp
- Nan YangHubei University of TechnologyVerifierad e-postadress på hbut.edu.cn
- Makoto Takemasa東京電機大学Verifierad e-postadress på physics.soft-matter.org
- Rungnaphar PongsawatmanitAssociate Professor of Food Engineering, Department of Product Development, Kasetsart UniversityVerifierad e-postadress på ku.ac.th
- Ian NortonProfessor of Chemical Engineering, University of BirminghamVerifierad e-postadress på bham.ac.uk
- Yiping CaoMassachusetts Institute of Technology, ETH ZurichVerifierad e-postadress på mit.edu
- Kenji KubotaGunma UniversityVerifierad e-postadress på gunma-u.ac.jp
- Kurt DragetVerifierad e-postadress på ntnu.no
- Kao WuProfessor, Hubei University of TechnologyVerifierad e-postadress på mail.hbut.edu.cn
- olayide lawalProfessor of Industrial Chemistry, Federal University Oye Ekiti, NigeriaVerifierad e-postadress på fuoye.edu.ng
- Seyed Mohammad Ali RazaviDepartment of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, IranVerifierad e-postadress på um.ac.ir