Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla57 artiklar
17 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Sergey DvinskikhKTHVerifierad e-postadress på kth.se
- Bertil HalleLund UniversityVerifierad e-postadress på bpc.lu.se
- Yuan FangKTH Royal Institute of TechnologyVerifierad e-postadress på kth.se
- Peter StilbsKTH, Royal Institute of TechnologyVerifierad e-postadress på physchem.kth.se
- Oren RegevBen-Gurion University of the NegevVerifierad e-postadress på bgu.ac.il
- Lars A BerglundProfessor, KTH Royal Institute of TechnologyVerifierad e-postadress på kth.se
- Niklas HedinProfessor of Materials Chemistry, Stockholm UniversityVerifierad e-postadress på mmk.su.se
- Camilla TerenziWageningen University and ResearchVerifierad e-postadress på wur.nl
- Eduardo F. MarquesProfessor of Chemistry, University of PortoVerifierad e-postadress på fc.up.pt
- Jakob WohlertKTH Royal Institute of TechnologyVerifierad e-postadress på kth.se
- Laszlo Mihalystony brookVerifierad e-postadress på stonybrook.edu
- Anna Millqvist FurebyProfessor, Food Technology, Lund UniversityVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Mark W. RutlandProfessor KTH Royal Institute of Technology StockholmVerifierad e-postadress på kth.se
- Ulf W. GeddeProfessor, Royal Institute of TechnologyVerifierad e-postadress på kth.se
- Takashi KatoThe University of TokyoVerifierad e-postadress på chiral.t.u-tokyo.ac.jp
- Eric TyrodeProfessor in Physical Chemistry. KTH Royal Institute of TechnologyVerifierad e-postadress på kth.se