Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla16 artiklar
1 artikel
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Gustav NyströmEMPA / ETH ZurichVerifierad e-postadress på empa.ch
- Silvia CampioniOberassistent, ETH ZurichVerifierad e-postadress på hest.ethz.ch
- Kevin J. De FranceAssistant Professor, Queen's UniversityVerifierad e-postadress på queensu.ca
- Peter FischerProfessor of Food Rheology, ETH ZurichVerifierad e-postadress på hest.ethz.ch
- Qun RenEmpaVerifierad e-postadress på empa.ch
- Tingting Wu (吴婷婷)A*STAR Institute of Sustainability for Chemicals, Energy & Environment (ISCE2)Verifierad e-postadress på isce2.a-star.edu.sg
- Pascal BertschUniversity of CopenhagenVerifierad e-postadress på sund.ku.dk
- Jotam BergfreundETH ZürichVerifierad e-postadress på hest.ethz.ch
- Kim MishraPlanted Foods AGVerifierad e-postadress på eatplanted.com
- Gilberto SiqueiraEmpa - ETH ZürichVerifierad e-postadress på empa.ch
- Michael Dienermicrocaps AGVerifierad e-postadress på microcaps.ch
- Luiz G. GrecaEMPA - Swiss Federal Laboratories for Materials Science and TechnologyVerifierad e-postadress på empa.ch
- Peter Niraj NirmalrajGroup Leader. Biosensing and Functional Surfaces, Empa, ZurichVerifierad e-postadress på empa.ch