Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla35 artiklar
7 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Remko BoomProfessor of Food Process EngineeringVerifierad e-postadress på wur.nl
- Claire Berton-CarabinResearch Director, INRAEVerifierad e-postadress på inrae.fr
- Han ZuilhofWageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- RGM van der SmanAgrotechnology & Food Science, Wageningen University & ResearchVerifierad e-postadress på wur.nl
- H.H. BeeftinkWageningen UniversityVerifierad e-postadress på beeftink.net
- Akmal NazirUnited Arab Emirates UniversityVerifierad e-postadress på uaeu.ac.ae
- Leonard SagisWageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Joris SprakelAssociate Professor, Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Emma HinderinkProfessor (Assistant), Process&Energy, TU DelftVerifierad e-postadress på tudelft.nl
- Meinou CorstensPostdoctoral Researcher, Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Sandra van der GraafASMLVerifierad e-postadress på asml.com
- MaanAssociate Professor, Food Technology, University of Agriculture FaisalabadVerifierad e-postadress på uaf.edu.pk
- michel rossoAkzoNobel Decorative Coatings R&DVerifierad e-postadress på akzonobel.com
- Norhan NadyCity of Scientific Research and Technological Applications (SRTA-city)Verifierad e-postadress på srtacity.sci.eg
- Hassan SawalhaAssociate professor of Chemical Engineering, Palestine Polytechnic UniversityVerifierad e-postadress på ppu.edu
- MKI KhanUniversity of Agriculture, Faisalabad-PakistanVerifierad e-postadress på uaf.edu.pk
- Sten ten KloosterWageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- M.A.I. (Maarten) SchutyserWageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Ivanna ColijnPhD candidate - Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Ties van de laarWageningen University and ResearchVerifierad e-postadress på wur.nl
Följ
Karin Schroen (CGPH)
Professor of Food Process Engineering, Wageningen University
Verifierad e-postadress på wur.nl - Startsida