Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla2 artiklar
5 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Seyed Hadi RazaviProfessor of Food Bioprocess Engineering, University of TehranVerifierad e-postadress på ut.ac.ir
- Mahmoud OmidProfessor, University of TehranVerifierad e-postadress på ut.ac.ir
- Ashkan MadadlouSenior Lecturer, University College Cork (UCC)Verifierad e-postadress på ucc.ie
- Shima YousefiDepartment of Food Science and Engineering, Islamic Azad University, Science and Research BranchVerifierad e-postadress på ut.ac.ir
- Mehdi FarhoodiDepartment of Food Science and Technology, Shahid Beheshti University of Medical SciencesVerifierad e-postadress på sbmu.ac.ir
- Seyed Mohammad Taghi GharibzahediInstitute of Materials Science, Universität KielVerifierad e-postadress på tf.uni-kiel.de
- mina farziFood science and technology, university of tehranVerifierad e-postadress på ut.ac.ir
- Ali Akbar SabouryDistinguished Professor of Biophysical Chemistry, University of TehranVerifierad e-postadress på ut.ac.ir
- Yadollah YaminiProfessor of Analytical Chemistry, Tarbiat Modares UniversityVerifierad e-postadress på modares.ac.ir
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark