Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla19 artiklar
5 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Peter VandammeProfessor of Microbiology, Ghent UniversityVerifierad e-postadress på ugent.be
- Jenni HultmanNatural Resources Institute FinlandVerifierad e-postadress på luke.fi
- Petri AuvinenInstitute of Biotechnology, University of HelsinkiVerifierad e-postadress på helsinki.fi
- Leon M.T. DicksDistinguished ProfessorVerifierad e-postadress på sun.ac.za
- Jordi RoviraProfesor de ciencia y Tecnología de los Alimentos, Universidad de BurgosVerifierad e-postadress på ubu.es
- Kaisa KoskinenMedical University of Graz, AustriaVerifierad e-postadress på medunigraz.at
- Paw DalgaardProfessor in Predictive Food Microbiology, National Food Institute (DTU Food), Technical UniversityVerifierad e-postadress på food.dtu.dk
- Jevgeni ParshintsevUniversity of HelsinkiVerifierad e-postadress på helsinki.fi
- Danilo ErcoliniProfessor of Microbiology University of Naples Federico IIVerifierad e-postadress på unina.it
- Juho RousuProfessor, Department of Computer Science, Aalto UniversityVerifierad e-postadress på aalto.fi
- Arthur C. OuwehandTechnical Fellow, Health and Nutrition Sciences, DuPont Nutrition & HealthVerifierad e-postadress på dupont.com
- sabri m naserDepartment of Biology & Biotechnology, An-Najah National UniversityVerifierad e-postadress på najah.edu
- Olli-Pekka SmolanderVerifierad e-postadress på helsinki.fi
- Jurkka KuusipaloProfessor, Paper Converting and Packaging, Department of Materials Science, Tampere University of TechnologyVerifierad e-postadress på tut.fi
- Christopher QuinceEarlham InstituteVerifierad e-postadress på earlham.ac.uk
- Steven James HallamUniversity of British ColumbiaVerifierad e-postadress på mail.ubc.ca
- Martin HartmannETH Zürich, Department of Environmental Systems Sciences, Institute of Agricultural SciencesVerifierad e-postadress på microbiome.ch