Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla15 artiklar
12 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Shahin RoohinejadPrincipal Scientist at Zoom Essence Inc.Verifierad e-postadress på zoomessence.com
- Eugene VorobievProf. Université de Technologie de CompiègneVerifierad e-postadress på utc.fr
- Semia Ellouz ChaabouniProfesseur d'université de Sfax TunisieVerifierad e-postadress på enis.rnu.tn
- Nabil GrimiFull Professor, Process Engineering, University of Technology of Compiegne, FranceVerifierad e-postadress på utc.fr
- jorge saraivaFood Technology, Biotechnology, and Biocatalysts, Aveiro UniversityVerifierad e-postadress på ua.pt
- Anderson S. Sant'AnaDepartment of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of CampinasVerifierad e-postadress på unicamp.br
- Anet Režek JambrakProfessor, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebVerifierad e-postadress på pbf.hr
- Mladen BrncicProfessor of Food ScienceVerifierad e-postadress på pbf.hr
- Professor Brijesh K. Tiwari, FIFST, FRSCTeagasc-Irish Agriculture and Food Development AuthorityVerifierad e-postadress på teagasc.ie
- Ankit Patras, Associate Professor & Pri...Tennessee State University, College of AgricultureVerifierad e-postadress på tnstate.edu
- Rui QueirósDepartament of Applications, HiperbaricVerifierad e-postadress på hiperbaric.com
Följ
Mohamed Koubaa
Ecole Supérieure de Chimie Organique et Minérale
Verifierad e-postadress på escom.fr