Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla53 artiklar
32 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Stefaan De SmetHoogleraar, Universiteit GentVerifierad e-postadress på ugent.be
- Weckx StefanVrije Universiteit BrusselVerifierad e-postadress på vub.ac.be
- Sarne De Vliegheruniversiteit gentVerifierad e-postadress på UGent.be
- María Sánchez MainarVrije Universiteit BrusselVerifierad e-postadress på vub.ac.be
- katleen raesVerifierad e-postadress på ugent.be
- Gwen FalonyUniversity Medical Center of the Johannes Gutenberg University MainzVerifierad e-postadress på uni-mainz.de
- Simon Van KerrebroeckVrije Universiteit BrusselVerifierad e-postadress på vub.ac.be
- Ty BealGlobal Alliance for Improved Nutrition (GAIN) and University of California, Santa BarbaraVerifierad e-postadress på ucsb.edu
- Freddy HaesebrouckProfessor Veterinary Bacteriology, Ghent UniversityVerifierad e-postadress på ugent.be
- Peter ScholliersEm. prof. History, Vrije Universiteit BrusselVerifierad e-postadress på vub.be
- Stephan van VlietUtah State UniversityVerifierad e-postadress på usu.edu
- Pablo GregoriniProfessor of Livestock, Lincoln University, New ZealandVerifierad e-postadress på lincoln.ac.nz
- Marc HeyndrickxVerifierad e-postadress på ilvo.vlaanderen.be
- Vasileios PothakosDr. Food MicrobiologyVerifierad e-postadress på cargill.com
- Daniël DemeyerFull Professor (Retired) Nutrition and Animal ProductionVerifierad e-postadress på ugent.be
- Anneke GeyzenVrije Universiteit BrusselVerifierad e-postadress på vub.be
- Effie TsakalidouAgricultural University of AthensVerifierad e-postadress på aua.gr
- Panagiotis SarantinopoulosVerifierad e-postadress på dsm.com
- Wouter RyckboschVrije Universiteit BrusselVerifierad e-postadress på vub.be
- Paula Dominguez-SalasLSHTMVerifierad e-postadress på lshtm.ac.uk