Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla4 artiklar
1 artikel
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Marilyn RaynerDepartment of Food Technology, Engineering, and Nutrition, Lund University, SwedenVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Malin Sjoo (former M Karlsson)Lund University, Sweden and Speximo ABVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Marie PaulssonProfessor in Dairy Technology, Lund University, SwedenVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Federico Gomez GalindoLund UniversityVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Ali MarefatiMcCormick & CompanyVerifierad e-postadress på mccormick.com
- Björn BergenståhlProfessor in Food Technology, Lund UniversityVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Franco PedreschiProfessor od Chemical and Bioprocesess Engineering, Pontificia Universidad Catolica de ChileVerifierad e-postadress på ing.puc.cl
- Marie WahlgrenProfessor i Läkemedelsteknologi Department of Food Technology, Engineering and NutritionVerifierad e-postadress på food.lth.se
- ton van vlietVerifierad e-postadress på kpnplanet.nl
- Nikolaos MavroudisSenior Lecturer and Programme Leader In Food ScienceVerifierad e-postadress på northumbria.ac.uk
- Prof.Branko BugarskiUNIVERSITY OF BELGRADEVerifierad e-postadress på tmf.bg.ac.rs
- P T VernierCenter for Bioelectrics, Old Dominion UniversityVerifierad e-postadress på odu.edu
- Sune SvanbergLund UniversityVerifierad e-postadress på fysik.lth.se
- Karl-Erik ArzenLund UniversityVerifierad e-postadress på control.lth.se
- Allan G. RasmussonLund University