Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla8 artiklar
13 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- David Julian McClementsUniversity of MassachusettsVerifierad e-postadress på foodsci.umass.edu
- Benjamin ZeebLebensmittelphysik und Fleischwissenschaft, Universität HohenheimVerifierad e-postadress på uni-hohenheim.de
- P. Michael DavidsonUniversity of TennesseeVerifierad e-postadress på utk.edu
- Barry D. Bruce, PhDProfessor of BCMB and Microbiology, University of Tennessee at KnoxvilleVerifierad e-postadress på utk.edu
- Lutz GrossmannDept. Food Science, University of Massachusetts AmherstVerifierad e-postadress på umass.edu
- Myriam LoefflerKU LeuvenVerifierad e-postadress på kuleuven.be
- Svetlana (Lana) ZivanovicInnovoProVerifierad e-postadress på InnovoPro.com
- Tarek S AwadUniversity of TorontoVerifierad e-postadress på utoronto.ca
- Mickael LaguerreSenior Research Investigator, Naturex, Science and TechnologyVerifierad e-postadress på givaudan.com
- Ines KutzliETH ZürichVerifierad e-postadress på hest.ethz.ch
- T. Matthew TaylorDepartment of Animal Science, Texas A&M UniversityVerifierad e-postadress på tamu.edu
- Corinna DawidTechnical University of MunichVerifierad e-postadress på tum.de
- Jonas HilbigUniversität HohenheimVerifierad e-postadress på uni-hohenheim.de
- Theo RallaDSM Nutritional ProductsVerifierad e-postadress på dsm.com
- İbrahim Gülserenİstanbul Sabahattin Zaim UniversityVerifierad e-postadress på izu.edu.tr
- Sarisa SuriyarakDepartment of Food Technology, Chulalongkorn UniversityVerifierad e-postadress på chula.ac.th
- Beraat ÖzçelikIstanbul Technical UniversityVerifierad e-postadress på itu.edu.tr
- Alejandro G. MarangoniUniversity of GuelphVerifierad e-postadress på uoguelph.ca
- Gustavo Barbosa-CanovasWashington State UniversityVerifierad e-postadress på wsu.edu
- John CouplandProfessor of Food Science, The Pennsylvania State UniversityVerifierad e-postadress på psu.edu