Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla26 artiklar
8 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- kamal mjounAlltech; south dakota state universityVerifierad e-postadress på alltech.com
- Iwona Cybulska (Gołębiewska)Université catholique de LouvainVerifierad e-postadress på uclouvain.be
- Tom RichardProfessor of Biological Engineering, Penn State UniversityVerifierad e-postadress på psu.edu
- Shirin Pourafshar, PhD, MSCR, RDNStandard ProcessVerifierad e-postadress på standardprocess.com
- Rafael A. GarciaUnited States Department of Agriculture, Agricultural Research ServiceVerifierad e-postadress på usda.gov
- Steven TrabueResearch Chemist, USDA-ARSVerifierad e-postadress på usda.gov
- Michael PhillipsDirectorVerifierad e-postadress på cgiar.org
- Ben BeltonInternational Food Policy Research Institute, Michigan State UniversityVerifierad e-postadress på msu.edu
- Buddhi P. Lamsal; PhDProfessor, Food and Bioprocess Engineering, Food Sci and Human Nutri. Dept., Iowa State UniversityVerifierad e-postadress på iastate.edu
- Kevin B. HicksResearch Leader, Sustainable Biofuels and CoProducts Research Unit, ERRC, ARS, USDAVerifierad e-postadress på ars.usda.gov
- Brendan HicksProfessor of Biological Sciences, University of WaikatoVerifierad e-postadress på waikato.ac.nz
- Lars-Eric PetersenProfessor für Sozial- und Organisationspsychologie, Universität Halle-WittenbergVerifierad e-postadress på psych.uni-halle.de
- Parisa FallahiBeyondMeat
- Kevin KeenerBarrett Chair in Sustainable Food Engineering and Professor, University of GuelphVerifierad e-postadress på uoguelph.ca
- Rafael GarciaUniversity of Girona (UdG)Verifierad e-postadress på udg.edu