Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla66 artiklar
15 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Marta HernandezInstituto Tecnológico Agrario de Castilla y LeonVerifierad e-postadress på itacyl.es
- Nigel CookJorvik Food and Environmental Virology LtdVerifierad e-postadress på foodsafetyteam.org
- Marta Diez-ValcarceORISE fellow CDCVerifierad e-postadress på cdc.gov
- Martin D'AgostinoDirector at ViroSafety LtdVerifierad e-postadress på virosafety.co.uk
- Narciso Martín QuijadaPhD, MSCA fellow in University of Salamanca, SpainVerifierad e-postadress på usal.es
- Antonio Valero DíazProfesor Universidad de CórdobaVerifierad e-postadress på uco.es
- Carlos Alonso-CallejaProf. Área Conocimiento Nutrición y Bromatología (Dpto. Higiene y Tecnología de los Alimentos ULE)Verifierad e-postadress på unileon.es
- María Ugarte-RuizVISAVET. Universidad Complutense MadridVerifierad e-postadress på visavet.ucm.es
- Beatrix StesslUniversity of Veterinary Medicine ViennaVerifierad e-postadress på vetmeduni.ac.at
- Jordi RoviraProfesor de ciencia y Tecnología de los Alimentos, Universidad de BurgosVerifierad e-postadress på ubu.es
- Pedro Miguela VilloldoVISAVET, Universidad Complutense de MadridVerifierad e-postadress på ucm.es
- Helen TreichelUNIVERSIDADE FEDERAL DA FRONTEIRA SULVerifierad e-postadress på uffs.edu.br
- Anca Ioana NicolauProfessor, Dunarea de Jos University of GalatiVerifierad e-postadress på ugal.ro
- Beatriz MeleroUniversidad de BurgosVerifierad e-postadress på ubu.es
- Albert BoschUniversity of BarcelonaVerifierad e-postadress på ub.edu
- maria sao jose nascimentoProfessor of Faculty of Pharmacy, Porto UniversityVerifierad e-postadress på ff.up.pt
- Peter RasporProfessor of industrial microbiology and biotecchnologyVerifierad e-postadress på guest.arnes.si
- Anna JofréIRTAVerifierad e-postadress på irta.cat
- Joaquín Goyache GoñiVISAVET, Universidad Complutense MadridVerifierad e-postadress på ucm.es
- William MichelonUniversidade do ContestadoVerifierad e-postadress på unc.br