Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla45 artiklar
3 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Thomas ClavelRWTH University Hosptial, Aachen, GermanyVerifierad e-postadress på ukaachen.de
- Dirk HallerTechnische Universität MünchenVerifierad e-postadress på tum.de
- Klaus NeuhausTechnische Universität MünchenVerifierad e-postadress på tum.de
- Matthias HornUniversity of Vienna, Centre for Microbiology and Environmental Systems ScienceVerifierad e-postadress på univie.ac.at
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Munich / TUM Food Chemistry / Max Planck Extrater. Phys.Verifierad e-postadress på helmholtz-muenchen.de
- Nico JehmlichHelmholtz-Centre for Environmental Research - UFZ GmbHVerifierad e-postadress på ufz.de
- Bärbel StecherProfessor of Microbiology, Ludwig-Maximilians-University MunichVerifierad e-postadress på mvp.lmu.de
- Michael WagnerProfessor for Microbial Ecology, University of ViennaVerifierad e-postadress på microbial-ecology.net
- Holger DaimsProfessor, Department of Microbiology and Ecosystem Science, University of ViennaVerifierad e-postadress på microbial-ecology.net
- David BerryProfessor, University of ViennaVerifierad e-postadress på univie.ac.at
- Thomas RatteiProfessor for Computational Biology, University of ViennaVerifierad e-postadress på univie.ac.at
- Frederik SchulzDOE Joint Genome InstituteVerifierad e-postadress på lbl.gov
- Alexander LoyProfessor for Microbial Communities, Centre for Microbiology & Environmental Systems ScienceVerifierad e-postadress på univie.ac.at
- Gabriele HörmannspergerWissenschaftlicher Mitarbeiter, Technische Universität MünchenVerifierad e-postadress på wzw.tum.de
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Zentrum Muenchen/analytical BioGeoChemistry & TUM/FoodomicsVerifierad e-postadress på helmholtz-muenchen.de