Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla5 artiklar
1 artikel
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- pascal holsprofesseur en génétique bactérienne, UCLouvainVerifierad e-postadress på uclouvain.be
- Laetitia FontaineULB/BelgiumVerifierad e-postadress på ulb.ac.be
- Victor LaderoIPLA-CSICVerifierad e-postadress på ipla.csic.es
- Jeroen HugenholtzHoogleraar Industriele Moleculaire Microbiologie, Uiversiteit van AmsterdamVerifierad e-postadress på corbion.com
- Filipe Branco dos SantosMolecular Microbial Physiology - Swammerdam Institute for Life Sciences - University of AmsterdamVerifierad e-postadress på uva.nl
- Benoît DesguinUniversité catholique de LouvainVerifierad e-postadress på uclouvain.be
- Johan LeveauUniversity of California, DavisVerifierad e-postadress på ucdavis.edu
- Ana RamosFoundation for Science and TechnologyVerifierad e-postadress på fct.pt
- Eddy J. SmidProfessor of Food Microbiology, Laboratory of Food Microbiology, Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Bernard HalletProfessor Catholic University of Louvain (Be)Verifierad e-postadress på uclouvain.be
- Vittorio CapozziISPA-CNR (Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - Consiglio Nazionale delle Ricerche)Verifierad e-postadress på ispa.cnr.it
- Patrice SoumillionUniversité catholique de LouvainVerifierad e-postadress på uclouvain.be
- Charles NicaiseUniversité de NamurVerifierad e-postadress på unamur.be
- Laurence Van MelderenUniversité Libre de BruxellesVerifierad e-postadress på ulb.ac.be