Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla7 artiklar
3 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Remko BoomProfessor of Food Process EngineeringVerifierad e-postadress på wur.nl
- Karin Schroen (CGPH)Professor of Food Process Engineering, Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Sandra van der GraafASMLVerifierad e-postadress på asml.com
- Henk Van AsAssociate Professor Biophysics, Lab of Biophysics and Wageningen NMR Centre, Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Stefano RenzettiWageningen University & ResearchVerifierad e-postadress på wur.nl
- Atze Jan van der GootAssociate Professor Food Process Engineering, Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- John van DuynhovenUnilever R&D Wageningen University Twente University Nijmegen UniversityVerifierad e-postadress på unilever.com
- X JinSoochow UniversityVerifierad e-postadress på suda.edu.cn
- Steven CornetVerifierad e-postadress på nizo.com
- E PaudelWageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Lucas J. van VlietProfessor of Multidimensional Image Analysis, Delft University of TechnologyVerifierad e-postadress på TUDelft.NL
- M.A.I. (Maarten) SchutyserWageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Ashim DattaCornell UniversityVerifierad e-postadress på cornell.edu
- Silvia SnelPhD candidateVerifierad e-postadress på wur.nl
- Takasi NisisakoAssociate Professor, Tokyo Institute of TechnologyVerifierad e-postadress på m.titech.ac.jp
- D. KandhaiProfessor - Data-driven Computational Finance, University of AmsterdamVerifierad e-postadress på uva.nl
- Seddik KhalloufiLaval University (Canada)Verifierad e-postadress på fsaa.ulaval.ca
- D.C. Esveld (Erik)Scienstist Food & Biobased Research Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Mulugeta Admasu DeleleBahir Dar University, Institute of Technology, EthiopiaVerifierad e-postadress på bdu.edu.et
- Paul Van LiedekerkeGhent UniversityVerifierad e-postadress på ugent.be
Följ
RGM van der Sman
Agrotechnology & Food Science, Wageningen University & Research
Verifierad e-postadress på wur.nl