Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla30 artiklar
14 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- MARTIN R UNIVERSIDAD COMPLUT...Professor of Food Safety, Universidad Complutense MadridVerifierad e-postadress på ucm.es
- TERESA GARCIA LACARRANutrición y Ciencia de los Alimentos, Fac. Veterinaria, Universidad Complutense de MadridVerifierad e-postadress på ucm.es
- Isabel GonzálezDep. Nutrición, Bromatología y Tecnología de los Alimentos. Universidad Complutense de MadridVerifierad e-postadress på ucm.es
- LUIS M. CINTAS IZARRADepartamento de Nutrición, Bromatología y Tecnología de los Alimentos, facultad de VeterinariaVerifierad e-postadress på ucm.es
- Ingolf NesEmeritus Professor Norwegian University of Life SciencesVerifierad e-postadress på nmbu.no
- Estefanía Muñoz AtienzaPermanent Associate Professor (Complutense University of Madrid)Verifierad e-postadress på vet.ucm.es
- JUAN BORRERO DEL PINOPersonal Docente/Investigador de la Universidad Complutense de MadridVerifierad e-postadress på ucm.es
- Dzung B. DiepNMBUVerifierad e-postadress på nmbu.no
- Jorge Gutierrez-MerinoUniversity of SurreyVerifierad e-postadress på surrey.ac.uk
- Patricia Poeta- Full ProfessorUniversity of Trás-os-Montes and Alto DouroVerifierad e-postadress på utad.pt
- Rosa del CampoResearcher at Hospital Ramón y Cajal and IRYCISVerifierad e-postadress på salud.madrid.org
- GILBERTO IGREJASUniversity of trás-os-Montes and Alto DouroVerifierad e-postadress på utad.pt
- Susana MagadanCINBIO_Universidade de Vigo, UVIGO, SpainVerifierad e-postadress på uvigo.es
- J. KokMolecular Genetics, GBB, University of GroningenVerifierad e-postadress på rug.nl
- Sara ArbuluNorwegian University of Life Sciences