Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla23 artiklar
12 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Carmen I. MoraruCornell UniversityVerifierad e-postadress på cornell.edu
- Rohollah SadeghiFood ChemistVerifierad e-postadress på simplot.com
- Mukund V. KarweRutgers UniversityVerifierad e-postadress på rutgers.edu
- Arun Bhunia, Professor of Food Microb...Purdue UniversityVerifierad e-postadress på purdue.edu
- Ali Akbar Moosavi-MovahediUniversity of TehranVerifierad e-postadress på ut.ac.ir
- Chi-Tang HoDistinguished Professor of Food Science, Rutgers UniversityVerifierad e-postadress på sebs.rutgers.edu
- Austin HsiaoUniversity of Illinois, Urbana-ChampaignVerifierad e-postadress på illinois.edu
- Yrjö H. RoosUniversity College CorkVerifierad e-postadress på ucc.ie
- sebnem tavmanProfessor of Food Engineering, Ege UniversityVerifierad e-postadress på ege.edu.tr
- Kiran VyakaranamNestleVerifierad e-postadress på rd.nestle.com
- Bharani K. AshokanFirmenichVerifierad e-postadress på firmenich.com
- Fausto CisnerosUniversidad Nacional Agraria - La MolinaVerifierad e-postadress på lamolina.edu.pe
- Jianjun ChengChair Professor of Materials Science and Engineering, Westlake UniversityVerifierad e-postadress på westlake.edu.cn
- Boris VeytsmanAffiliate Professor, George Mason UniversityVerifierad e-postadress på gmu.edu
- Alberto CuitinoDistinguished Professor and Dean, Rutgers UniversityVerifierad e-postadress på rutgers.edu
- Qingrong HuangRutgers University
- Osvaldo CampanellaDepartment of Food Science and Technology. The Ohio State UniversityVerifierad e-postadress på osu.edu
Följ