Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla12 artiklar
6 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Jordi RoviraProfesor de ciencia y Tecnología de los Alimentos, Universidad de BurgosVerifierad e-postadress på ubu.es
- Ana María Diez MatéUniversidad de BurgosVerifierad e-postadress på ubu.es
- David Rodríguez-LázaroUniversity of BurgosVerifierad e-postadress på ubu.es
- Beatrix StesslUniversity of Veterinary Medicine ViennaVerifierad e-postadress på vetmeduni.ac.at
- Marta HernandezInstituto Tecnológico Agrario de Castilla y LeonVerifierad e-postadress på itacyl.es
- Sandra M. OsésAyudante doctor de Nutrición y Bromatología, Universidad de BurgosVerifierad e-postadress på ubu.es
- José Miguel GarcíaUniversidad de BurgosVerifierad e-postadress på ubu.es
- Anca Ioana NicolauProfessor, Dunarea de Jos University of GalatiVerifierad e-postadress på ugal.ro
- Panagiotis SkandamisVerifierad e-postadress på aua.gr
- Andrei BolocanMars Global ServicesVerifierad e-postadress på effem.com
- Mirko RossiEuropean Food Safety Authority; Univeristy of HelsinkiVerifierad e-postadress på efsa.europa.eu
- María Asunción MuñozPolymers Research Group. Departament of Chemistry. Universidad de Burgos. SpainVerifierad e-postadress på ubu.es
- Antonio Canepa-Oneto (ORCID:0000-...University of Burgos, Burgos, SpainVerifierad e-postadress på ubu.es
- Luca Simone CocolinDISAFA - Food technology and Agricultural MicrobiologyVerifierad e-postadress på unito.it
- Cesar A GonzalezInstituto Politécnico Nacional-Escuela Superior de MedicinaVerifierad e-postadress på ipn.mx