Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla74 artiklar
13 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Mehdi AbdollahiChalmers University of Technology, Food and Nutrition ScienceVerifierad e-postadress på chalmers.se
- Ann-Sofie SandbergChalmers University of TechnologyVerifierad e-postadress på chalmers.se
- Marie AlmingerProfessor Food science and Nutrition Chalmers University of TechnologyVerifierad e-postadress på chalmers.se
- Cecilia TullbergLund UniversityVerifierad e-postadress på biotek.lu.se
- Hordur G KristinssonAssociate ProfessorVerifierad e-postadress på ufl.edu
- Nathalie ScheersFood and Nutrition Science, Dept of Life Sciences, Chalmers University of TechnologyVerifierad e-postadress på chalmers.se
- Guðrún ÓlafsdóttirUniversity of IcelandVerifierad e-postadress på hi.is
- Manat ChaijanProfessor of Food Science, Walailak UniversityVerifierad e-postadress på wu.ac.th
- Alastair RossAgResearchVerifierad e-postadress på agresearch.co.nz
- Patroklos VareltzisAristotle University of ThessalonikiVerifierad e-postadress på cheng.auth.gr
- Britt GabrielssonForskare, ChalmersVerifierad e-postadress på chalmers.se