Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla24 artiklar
11 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Malin Sjoo (former M Karlsson)Lund University, Sweden and Speximo ABVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Petr DejmekLund UniversityVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Ali MarefatiMcCormick & CompanyVerifierad e-postadress på mccormick.com
- Marie WahlgrenProfessor i Läkemedelsteknologi Department of Food Technology, Engineering and NutritionVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Karolina ÖstbringAssociate Professor, Dept. Food Technology, Engineering and Nutrition, Lund UniversityVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Ingegerd SjoholmLund UniversityVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Jeanette PurhagenDepartment of Food Technology, Engineering and Nutrition, Lund UniversityVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Cecilia AhlströmPhD student, Dept. Food Technology, Engineering and Nutrition, Lund UniversityVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Nur Izalin Mohamad ZahariSenior Researcher, Malaysian Agricultural Research & Development Institute (MARDI), SelangorVerifierad e-postadress på mardi.gov.my
- Sareh BoostaniSchool of Nutrition and Food Sciences, Shiraz University of Medical SciencesVerifierad e-postadress på shirazu.ac.ir
- Seyed Mohammad Hashem Hosseini (...Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Shiraz University, Shiraz, IranVerifierad e-postadress på shirazu.ac.ir
- Kajsa NilssonLund UniversityVerifierad e-postadress på food.lth.se
- Senay SimsekPurdue University, Food Science Department, Professor and HeadVerifierad e-postadress på purdue.edu
- Maribel Ovando-MartínezUniversidad de SonoraVerifierad e-postadress på unison.mx
- Björn WeströmLund University, Dept. BiologyVerifierad e-postadress på biol.lu.se
- Ann-Sofie SandbergChalmers University of TechnologyVerifierad e-postadress på chalmers.se
- Maria Carmen Blanco-LópezFull Professor (Analytical Chemistry), Universidad de Oviedo, SpainVerifierad e-postadress på uniovi.es
- Mohammad-Taghi GolmakaniProfessor of Food Science and Technology, Shiraz UniversityVerifierad e-postadress på shirazu.ac.ir
- Romain BordesChalmers University of TechnologyVerifierad e-postadress på chalmers.se
- Andreas HåkanssonAssociate Professor in Food Engineering, Lund UniversityVerifierad e-postadress på food.lth.se
Följ
Marilyn Rayner
Department of Food Technology, Engineering, and Nutrition, Lund University, Sweden
Verifierad e-postadress på food.lth.se - Startsida