Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla69 artiklar
19 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Anna AndolfiResearcher, Chemical Sciences Department, University of Naples Federico IIVerifierad e-postadress på unina.it
- Maurizio VurroResearch Director, Institute of Sciences of Food Production, National Research CouncilVerifierad e-postadress på ispa.cnr.it
- Angela TuziDipartimento di Scienze Chimiche - Università di Napoli Federico IIVerifierad e-postadress på unina.it
- Gerardo PuopoloUniversità degli Studi di TrentoVerifierad e-postadress på unitn.it
- Jordi LuqueIRTAVerifierad e-postadress på irta.cat
- Veronique MegalizziPhD, Université libre de BruxellesVerifierad e-postadress på ulb.ac.be
- Charles L. CantrellUSDA-ARSVerifierad e-postadress på usda.gov
- Olivier FeronUCLouvainVerifierad e-postadress på uclouvain.be
- Rosa LanzettaProfessore Ordinario di chimica organica Università di Napoli Federico IIVerifierad e-postadress på unina.it
- Stephen O DukeUniversity of MissisippiVerifierad e-postadress på olemiss.edu
- Yves PoumayUniversity of Namur, NARILIS, Namur, BelgiumVerifierad e-postadress på unamur.be
Följ
alessio cimmino
Dipartimento di Scienze Chimiche, Università degli Studi di Napoli Federico II
Verifierad e-postadress på unina.it