Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla32 artiklar
15 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Eckert Gunter PProfessor for Nutrition in Prevention and Therapy; Food-chemist & pharmacologistVerifierad e-postadress på uni-giessen.de
- Afaf Kamal-EldinProfessor of Food science, United Arab Emirates universityVerifierad e-postadress på uaeu.ac.ae
- Maren PodszunNational Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Disease (NIDDK)Verifierad e-postadress på nih.gov
- Beraat ÖzçelikIstanbul Technical UniversityVerifierad e-postadress på itu.edu.tr
- BANU BAYRAMUniversity of Health SciencesVerifierad e-postadress på sbu.edu.tr
- Tilman GruneVerifierad e-postadress på tilmangrune.de
- Robert S. ParkerProfessor of Nutritional Sciences, Cornell UniversityVerifierad e-postadress på cornell.edu
- Maret G. TraberOregon State UniversityVerifierad e-postadress på oregonstate.edu
- Bruno GagoDepartment of Medical Sciences, University of AveiroVerifierad e-postadress på ua.pt
- Jeremy P E SpencerUniversity of ReadingVerifierad e-postadress på reading.ac.uk
- Trevor GeorgeLecturer in Nutrition and Dietetics, King's College LondonVerifierad e-postadress på kcl.ac.uk
- Ana Rodriguez-MateosDepartment of Nutritional Sciences ,Kings College LondonVerifierad e-postadress på kcl.ac.uk
- Alastair RossAgResearchVerifierad e-postadress på agresearch.co.nz