Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla3 artiklar
2 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Douglas RutledgeProfesseur de Chimie Analytique, AgroParisTechVerifierad e-postadress på agroparistech.fr
- Delphine Jouan-Rimbaud BouveresseINRA - UMR 1145 Ingénierie Procédés AlimentsVerifierad e-postadress på agroparistech.fr
- Prof SBIRRAZZUOLI NicolasProfessor Physical chemistry, Université Côte d'AzurVerifierad e-postadress på univ-cotedazur.fr
- Gerald THOUANDUniversity of Nantes (France)Verifierad e-postadress på univ-nantes.fr
- Julio Sancho Linhares Teixeira MilitaoFundação Universidade Federal de RondoniaVerifierad e-postadress på unir.br
- Jean-Michel ROGERchimiométrie itap inrae irstea cemagrefVerifierad e-postadress på inrae.fr
- Sulivan JouanneauUniversité de NantesVerifierad e-postadress på univ-nantes.fr
- Marie-José DURANDNantes Université- UMR 6144 GEPEAVerifierad e-postadress på univ-nantes.fr
- Hervé ThisINRAE-AgroParisTech International Centre for Molecular Gastronomy AgroParisTech-INRAEVerifierad e-postadress på inrae.fr
- Saeed MasoumProfessor of Analytical Chemistry, University of KashanVerifierad e-postadress på kashanu.ac.ir
- PK Mishra, Principal ScientistDirector, ICAR-IISWC DehradunVerifierad e-postadress på icar.gov.in
- Ali GholamiDepartment of Soil Science, Ahvaz Branch, Islamic Azad University, Ahvaz IranVerifierad e-postadress på iauahvaz.ac.ir
Följ
Christophe Cordella
Professeur - Département Sciences des Aliments / INAF - Université Laval, Québec
Verifierad e-postadress på fsaa.ulaval.ca - Startsida