Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla1 artikel
2 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Behzad RezaeiProfessor of Analytical Chemistry, Isfahan University of TechnologyVerifierad e-postadress på cc.iut.ac.ir
- Taghi Khayamianprofessor, isfahan university of technologyVerifierad e-postadress på cc.iut.ac.ir
- Shadpour MallakpourProfessor of Organic Polymer Chemistry, Isfahan University of TechnologyVerifierad e-postadress på cc.iut.ac.ir
- Mansour Arab ChamjangaliProfessor of Analytical Chemistry, College of Chemistry, Shahrood University of Technology, ShahroodVerifierad e-postadress på shahroodut.ac.ir
- Hassan S. GhaziaskarProfessor of Analytical and Applied Chemistry, Isfahan University of TechnologyVerifierad e-postadress på cc.iut.ac.ir
- Siavash NourooziAssociate Professor of Analytical Chemistry, Department of Chemistry, Zanjan UniversityVerifierad e-postadress på znu.ac.ir
- Mohammad SarajiProfessor of Analytical Chemistry, Isfahan University of TechnologyVerifierad e-postadress på cc.iut.ac.ir
- Jahan B. Ghasemi (ORCID:0000-0002...University of TehranVerifierad e-postadress på ut.ac.ir
- Sabihe Soleimanian-ZadProfessor of Food Microbiology at Isfahan University of Technology,Isfahan,Iran
Följ
Ali A. Ensafi
1- Isfahan University of Technology, Isfahan, Iran; 2-Adjunct Professor, University of Arkansas
Verifierad e-postadress på iut.ac.ir - Startsida