Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla12 artiklar
9 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Tormod NaesProfessor på NofimaVerifierad e-postadress på nofima.no
- Carolyn F. RossProfessor of Food Science, Washington State UniversityVerifierad e-postadress på wsu.edu
- Sara R JaegerProfessor at Aarhus University; Editor Food Quality and PreferenceVerifierad e-postadress på food.au.dk
- Alejandra PicalloProfessor UBAVerifierad e-postadress på agro.uba.ar
- Paul D. McNicholasProfessor & Canada Research Chair, McMaster University, Ontario, CanadaVerifierad e-postadress på math.mcmaster.ca
- Ryan BrowneUniversity of WaterlooVerifierad e-postadress på uwaterloo.ca
- Brian C. FranczakMacEwan UniversityVerifierad e-postadress på macewan.ca
- Ingunn BergetNofimaVerifierad e-postadress på nofima.no
- Rosires DelizaEmbrapa Food TechnologyVerifierad e-postadress på embrapa.br
- Pascal SchlichInstitut National de la Recherche Agronomique (INRAE), FranceVerifierad e-postadress på inrae.fr
- Prof Dr HELENA MARIA ANDRE BOLI...Professor Titular da Faculdade de Engenharia de Alimentos, UNICAMPVerifierad e-postadress på pq.cnpq.br
- Gary PickeringBrock UniversityVerifierad e-postadress på brocku.ca
- ERICK ALMEIDA ESMERINOFederal Rural University of Rio de JaneiroVerifierad e-postadress på ufrrj.br
- Margaret ThibodeauSensory Science Centre ManagerVerifierad e-postadress på nottingham.ac.uk
- John E. Hayes, PhDProfessor of Food Science, Penn StateVerifierad e-postadress på psu.edu
- David JinPlant and Food ResearchVerifierad e-postadress på plantandfood.co.nz
- Charles DiakoMassey University, AucklandVerifierad e-postadress på massey.ac.nz
- Douglas RutledgeProfesseur de Chimie Analytique, AgroParisTechVerifierad e-postadress på agroparistech.fr
- Jonas Yde JungePostdoctoral Fellow, Monell Chemical Senses CenterVerifierad e-postadress på monell.org
- CUONG NGUYEN QUOCHo Chi Minh City University of Technology (HCMUT), VNU-HCMVerifierad e-postadress på hcmut.edu.vn