Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla3 artiklar
2 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Jutta RoosenProfessor, Marketing and Consumer Research, Technische Universität MünchenVerifierad e-postadress på tum.de
- Silke Thieleife Institute of Food Economics & University of Kiel, GermanyVerifierad e-postadress på food-econ.uni-kiel.de
- Gert MensinkRobert Koch InstituteVerifierad e-postadress på rki.de
- Ellen GoddardDepartment of Resource Economics and Environmental Sociology, University of AlbertaVerifierad e-postadress på ualberta.ca
- Carola GrebitusArizona State UniversityVerifierad e-postadress på asu.edu
- Katja AueC3 team GbR sowie nexus Institut für Kooperationsmanagement und interdisziplinäre ForschungVerifierad e-postadress på c3team.de
- Kerstin Dresselsine-InstitutVerifierad e-postadress på sine-institut.de
- Sean B. CashBergstrom Foundation Professor, Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts UniversityVerifierad e-postadress på tufts.edu
- Stephan von Cramon-TaubadelProf. Agricultural Economcs, University of GöttingenVerifierad e-postadress på gwdg.de
- Monika HartmannProfessor for Agricultural and Food Market Research, Bonn UniversityVerifierad e-postadress på ilr.uni-bonn.de