Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla36 artiklar
1 artikel
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Leon GorrisPhD UnileverVerifierad e-postadress på unilever.com
- Michiel KleerebezemHoogleraar host-microbe interactionsVerifierad e-postadress på wur.nl
- B TeusinkProfessor of systems Biology, AIMMS, VU AmsterdanVerifierad e-postadress på vu.nl
- Marcel ZwieteringProfessor of Food Microbiology, Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Jeroen HugenholtzHoogleraar Industriele Moleculaire Microbiologie, Uiversiteit van AmsterdamVerifierad e-postadress på corbion.com
- Willem M de VosProfessor @ Microbiology Wageningen Netherlands @Helsinki FinlandVerifierad e-postadress på wur.nl
- Anita R. LinnemannAssociate Professor, Food Quality & Design, Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Douwe MolenaarVrije Universiteit AmsterdamVerifierad e-postadress på vu.nl
- Oscar van MastrigtWageningen University & ResearchVerifierad e-postadress på wur.nl
- SE SchoustraWageningen University and University of ZambiaVerifierad e-postadress på wur.nl
- Erwin ZoetendalWageningen University & ResearchVerifierad e-postadress på wur.nl
- Jos BoekhorstWageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Maciej SpusWageningen Univ. AlumniVerifierad e-postadress på aalto.fi
- B van den BogertRijk ZwaanVerifierad e-postadress på rijkzwaan.nl
- Poolman BHoogleraar Biochemie, Universiteit van GroningenVerifierad e-postadress på rug.nl
- teun boekhoutCBS Fungal Biodiversity CentreVerifierad e-postadress på cbs.knaw.nl
- Yue LiuFood Microbiology, Wageningen University & ResearchVerifierad e-postadress på wur.nl
- Maria MarcoFood ScienceVerifierad e-postadress på ucdavis.edu
- Michiel WelsNIZO food researchVerifierad e-postadress på nizo.com
- O.P. KuipersUniversity of GroningenVerifierad e-postadress på rug.nl
Följ
Eddy J. Smid
Andra namnEddy Smid, Eilt Johannes Smid
Professor of Food Microbiology, Laboratory of Food Microbiology, Wageningen University
Verifierad e-postadress på wur.nl - Startsida