Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla1 artikel
2 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Kevin Kantono, PhDInternational Flavors & Fragrances Inc.Verifierad e-postadress på aut.ac.nz
- Chin Ping TanProfessor of Lipid Science and Technology, Universiti Putra MalaysiaVerifierad e-postadress på putra.upm.edu.my
- Qianli MaAuckland University of TechnologyVerifierad e-postadress på aut.ac.nz
- Hamed MirhosseiniCoca Cola CompanyVerifierad e-postadress på coca-cola.com
- Indrawati OeyUniversity of OtagoVerifierad e-postadress på otago.ac.nz
- Conor DelahuntyVice President, Global Sensory & Consumer Insights. Taste, Nutrition & Health, SymriseVerifierad e-postadress på symrise.com
- Daniel ShepherdAuckland University of TechnologyVerifierad e-postadress på aut.ac.nz
- Tingting LiuTLL Food TechnologyVerifierad e-postadress på tllfoodtech.co.nz
- Phil BremerProfessor, Department of Food Science, University of OtagoVerifierad e-postadress på otago.ac.nz
- Cheong Kok WhyeUSCI UniversityVerifierad e-postadress på ucsiuniversity.edu.my
- Sung-Tong ChinResearch Scientist, Australian National Phenome CentreVerifierad e-postadress på murdoch.edu.au
Följ
Professor Nazimah Hamid
Department of Food Science and Microbiology, Auckland University of Technology
Verifierad e-postadress på aut.ac.nz - Startsida