Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla36 artiklar
2 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Martin TäubelSenior researcher at National Institute for Health and Welfare, Environmental Health UnitVerifierad e-postadress på thl.fi
- Arthur C. OuwehandTechnical Fellow, Health and Nutrition Sciences, DuPont Nutrition & HealthVerifierad e-postadress på dupont.com
- Roger LauenerVerifierad e-postadress på kispisg.ch
- Gregor ReidCanadian Centre for Human Microbiome and Probiotics, Lawson Health Res Inst and University ofVerifierad e-postadress på uwo.ca
- Amandine Divaret-ChauveauCHRU de NancyVerifierad e-postadress på chru-nancy.fr
- Rachel I AdamsUniversity of California - BerkeleyVerifierad e-postadress på berkeley.edu
- Kaisa PoutanenResearcch professor, VTTVerifierad e-postadress på vtt.fi
- Joachim HeinrichLMU, University of Melbourne, helmholtz, gsf,Verifierad e-postadress på med.uni-muenchen.de
- Rob KnightWolfe Family Chair at Rady Children's; Director, Center for Microbiome Innovation; Professor, UCSDVerifierad e-postadress på ucsd.edu
- Jon GenuneitLeipzig University, GermanyVerifierad e-postadress på medizin.uni-leipzig.de
- Jussi PihlajamäkiProfessor in Clinical Nutrition, University of Eastern FinlandVerifierad e-postadress på uef.fi
- Brandon E. BoorAssociate Professor of Civil Engineering at Purdue UniversityVerifierad e-postadress på purdue.edu
- Nicklaus SophieCentre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, INRAVerifierad e-postadress på dijon.inra.fr
Följ
Pirkka Kirjavainen
Finnish National Institute of Health and Welfare
Verifierad e-postadress på uef.fi