Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla2 artiklar
0 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Nobutada KimuraNational Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)Verifierad e-postadress på aist.go.jp
- Hikaru SuenagaNational Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)Verifierad e-postadress på aist.go.jp
- Yuki MoronoJAMSTEC KochiVerifierad e-postadress på jamstec.go.jp
- Fumio InagakiJapan Agency for Marine-Earth Science and Technology (JAMSTEC); Tohoku UniversityVerifierad e-postadress på jamstec.go.jp
- Anna KaksonenCSIROVerifierad e-postadress på csiro.au
- Mikihiko KAWAINational Institute for Basic Biology, National Institutes of Natural SciencesVerifierad e-postadress på nibb.ac.jp
- Katsunori YanagawaFaculty of Environmental Engineering, The University of KitakyushuVerifierad e-postadress på kitakyu-u.ac.jp
- Antoni Rosell-MeléICREA and ICTA-UABVerifierad e-postadress på uab.cat
- Carme HuguetIE UniversityVerifierad e-postadress på ie.edu
- Karina KizjakinaVirginia Tech / Breonics, Inc.Verifierad e-postadress på vt.edu
- Pablo SobradoProfessor, Department of Biochemistry, Virginia TechVerifierad e-postadress på vt.edu
- Hideto TakamiTokyo University of Agriculture and TechnologyVerifierad e-postadress på go.tuat.ac.jp
- KHM Nazmul Hussain Nazir, PhDProfessor, Dept. of Microbiology and Hygiene, Bangladesh Agricultural University, Mymensingh-2202Verifierad e-postadress på bau.edu.bd
- Seigo AmachiFaculty of Horticulture, Chiba UniversityVerifierad e-postadress på faculty.chiba-u.jp
Följ
Taiki Futagami
Education and Research Center for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University
Verifierad e-postadress på agri.kagoshima-u.ac.jp