Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla4 artiklar
1 artikel
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Seyed Mohammad Taghi GharibzahediInstitute of Materials Science, Universität KielVerifierad e-postadress på tf.uni-kiel.de
- Somayeh RahaieeAmol University of Special Modern TechnologiesVerifierad e-postadress på ausmt.ac.ir
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesVerifierad e-postadress på gau.ac.ir
- Mohammad-Taghi GolmakaniProfessor of Food Science and Technology, Shiraz UniversityVerifierad e-postadress på shirazu.ac.ir
- Saeed Balalaie (0000-0002-5764-0442)Professor of Organic Chemistry, K.N.Toosi University of TechnologyVerifierad e-postadress på kntu.ac.ir
- Seyed Ahmad EbadiDepartment of Medicinal Chemistry, School of Pharmacy, Hamadan University of Medical SciencesVerifierad e-postadress på umsha.ac.ir
- Mahmoud OmidProfessor, University of TehranVerifierad e-postadress på ut.ac.ir
- Ali MoayediGorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesVerifierad e-postadress på gau.ac.ir
- Seyed Ali ZiaiProfessor of pharmacology, Shahid Beheshti University of Medical SciencesVerifierad e-postadress på sbmu.ac.ir
- Mohammad SalehiShahid Beheshti University of Medical SciencesVerifierad e-postadress på sbmu.ac.ir
- Hejazi M AProfessor of Food Biotechnology, Agricultural Biotechnology Research Institute of IranVerifierad e-postadress på abrii.ac.ir
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark
Följ
Seyed Hadi Razavi
Professor of Food Bioprocess Engineering, University of Tehran
Verifierad e-postadress på ut.ac.ir