Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla35 artiklar
3 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Elke ScholtenAssociate ProfessorVerifierad e-postadress på wur.nl
- C de Graafprofessor of Sensory Science and Eating Behavior, Wageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- Betina Piqueras-FiszmanWageningen UniversityVerifierad e-postadress på wur.nl
- M. van Boekelprofessor of food scienceVerifierad e-postadress på wur.nl
- Walter RichteringProfessor of Physical Chemistry, RWTH Aachen UniversityVerifierad e-postadress på pc.rwth-aachen.de
- Martijn NoortScientist and project manager, WURVerifierad e-postadress på wur.nl
- Jan Skov PedersenProfessor, Aarhus UniversitetVerifierad e-postadress på chem.au.dk
- hans van trijpwageningenVerifierad e-postadress på wur.nl
- Arnout R. H. FischerWageningen University and ResearchVerifierad e-postadress på wur.nl
- Olaf van Kootenretired professor of Horticulture, Wageningen University. visiting prof., Inholland Applied SciencesVerifierad e-postadress på inholland.nl
Följ
Markus Stieger
Wageningen University, Division of Human Nutrition and Health & Food Quality and Design
Verifierad e-postadress på wur.nl - Startsida