Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla24 artiklar
3 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Matti LeppänenSenior Research Scientist, Finnish Environment Institute SYKEVerifierad e-postadress på ymparisto.fi
- Kukka PakarinenVerifierad e-postadress på uef.fi
- Paula Kankaalaseniror researcher, University of Eastern FinlandVerifierad e-postadress på uef.fi
- Jukka AlmSenior Scientist, Natural Resources Institute Finland (Luke)Verifierad e-postadress på luke.fi
- Rolf David VogtNorwegian Institute for Water ResearchVerifierad e-postadress på niva.no
- Hrissi K. KarapanagiotiDepartment of Chemistry University of PatrasVerifierad e-postadress på upatras.gr
- Teemu TahvanainenUniversity Lecturer, UEFVerifierad e-postadress på uef.fi
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Munich / TUM Food Chemistry / Max Planck Extrater. Phys.Verifierad e-postadress på helmholtz-muenchen.de
- Philipp MayerTechnical University of Denmark (DTU)Verifierad e-postadress på env.dtu.dk
- Sarita Keski-SaariUniversity of Eastern FinlandVerifierad e-postadress på uef.fi
- Markku KeinänenUniversity of Eastern FinlandVerifierad e-postadress på uef.fi
- Kevin C JonesDistinguished Professor and Director of Lancaster Environment Centre, Lancaster University, UKVerifierad e-postadress på lancaster.ac.uk
Följ
Jarkko Akkanen
Department of Environmental and Biological Sciences, University of Eastern Finland
Verifierad e-postadress på uef.fi