Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla26 artiklar
6 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Battino MaurizioUniversitā Politecnica delle Marche, Jiangsu University, Universidad Europea del AtlanticoVerifierad e-postadress på univpm.it
- Francesca GiampieriUniversidad Europea del Atlantico; Polytechnic University of MarcheVerifierad e-postadress på uneatlantico.es
- Quiles JLUniversidad de Granada. Instituto de Nutriciķn y Tecnología de los Alimentos "José Mataix VerdúVerifierad e-postadress på ugr.es
- Bruno Mezzetti1) Polytechnic University of Marche, Italy - 2) Universidad Europea del Atlántico (UNEATLANTICO).Verifierad e-postadress på univpm.it
- Massimiliano GasparriniDipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari ed AmbientaliVerifierad e-postadress på univpm.it
- Luca MazzoniTechnical-Administrative Employee, D3A, UNIVPMVerifierad e-postadress på univpm.it
- ANA MARÍA GONZÁLEZ PARAMÁSProfesor del área de Nutriciķn y Bromatología, Universidad de SalamancaVerifierad e-postadress på usal.es
- CELESTINO SANTOS-BUELGAUniversidad de SalamancaVerifierad e-postadress på usal.es
- Mario D. CorderoDepartamento de Biología Molecular e Ingeniería Bioquímica, Universidad Pablo de OlavideVerifierad e-postadress på upo.es
- Daniele FattoriniDipartimento di Scienze della Vita e dell'Ambiente, Universitā Politecnica delle MarcheVerifierad e-postadress på univpm.it
- Francesco RegoliProfessor at DiSVA, Polytechnic University of Marche; ULR CoNISMaVerifierad e-postadress på univpm.it
- Tamara Y. Forbes-HernándezResearch fellow, Granada University