Skapa en profil
Offentlig åtkomst
Visa alla18 artiklar
4 artiklar
tillgänglig
inte tillgänglig
Enligt krav från finansiärer
Medförfattare
- Aysun YücetepeAssociate Professor, Department of Food Engineering,Aksaray UniversityVerifierad e-postadress på aksaray.edu.tr
- Kadriye Nur KasapogluIstanbul Technical UniversityVerifierad e-postadress på itu.edu.tr
- Gokce Altin-YavuzarslanUniversity of WashingtonVerifierad e-postadress på uw.edu
- Ceren Daskaya DikmenpladisVerifierad e-postadress på pladisglobal.com
- Esra Capanogluİstanbul Teknik ÜniversitesiVerifierad e-postadress på itu.edu.tr
- Ümit Altuntaşİstanbul Technical UniversityVerifierad e-postadress på itu.edu.tr
- BANU BAYRAMUniversity of Health SciencesVerifierad e-postadress på sbu.edu.tr
- Derya Kahveci KarıncaoğluIstanbul Technical University, Food Engineering DepartmentVerifierad e-postadress på itu.edu.tr
- Merve Yavuz DüzgünAltinbas UniversityVerifierad e-postadress på altinbas.edu.tr
- Jan FrankProfessor of Food Biofunctionality, University of Hohenheim, Stuttgart, GermanyVerifierad e-postadress på nutres.de
- Prof. Dr. Krishnendu AcharyaDepartment of Botany, University of Calcutta, IndiaVerifierad e-postadress på caluniv.ac.in
- Senem KamilogluAssociate Professor, Department of Food Engineering, Bursa Uludag UniversityVerifierad e-postadress på uludag.edu.tr
- Jochen WeissUniversity of HohenheimVerifierad e-postadress på uni-hohenheim.de
- F.Bedia Erim (Berker)Istanbul Technical UniversityVerifierad e-postadress på itu.edu.tr
- Tilman GruneVerifierad e-postadress på tilmangrune.de
- Sevcan ErşanUniversity of California, Los AngelesVerifierad e-postadress på ucla.edu
- Artemis KaraaliIstanbul Technical University(retired)Verifierad e-postadress på itu.edu.tr
- Vural GökmenHacettepe UniversityVerifierad e-postadress på hacettepe.edu.tr
- Roeder ThomasProfessor of Animal Physiology, CAU Kiel, GermanyVerifierad e-postadress på zoologie.uni-kiel.de
- Burak ÖzkalYurtbay Seramik, R&D CenterVerifierad e-postadress på yurtbay.com